Вебінар «Культура Рівненщини в умовах воєнного стану: Виклики. Можливості. Реалії»

У рамках Тижня Відкритого Уряду на Рівненщині відбувся вебінар на тему «Культура Рівненщини в умовах воєнного стану: Виклики. Можливості. Реалії».

Управління культури і туризму Рівненської ОДА спільно з Рівненська обласна бібліотека організували онлайн-захід для голів, їх заступників, керівників центрів надання культурних послуг, директорів публічних бібліотек територіальних громад Рівненщини. Учасниками стали 68 осіб.

Спікерами події стали Любов Романюк, начальниця управління культури і туризму Рівненської ОДА та Валентина Ярощук, директорка Рівненської обласної універсальної наукової бібліотеки.

Учасники події отримали корисну інформацію про особливості організації роботи із забезпечення населення культурними послугами в сучасних реаліях та розвитку професійної спроможності бібліотекарів в контексті організації хабів цифрової освіти в публічних бібліотеках Рівненщини.

Тиждень Відкритого Уряду – щорічна подія, спрямована на розвиток демократії, підвищення рівня відкритості державного управління, налагодження співпраці між громадськістю та органами влади. Цьогоріч проводиться з 27 до 31 травня. Україна, як учасниця міжнародної ініціативи «Партнерство «Відкритий Уряд» долучається до цієї події.

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація