Вручення Обласної премії в галузі театрального мистецтва за 2023 рік

У Рівненському обласному українському музично-драматичному театрі відбулась визначна подія – вручення Обласної премії в галузі театрального мистецтва за 2023 рік.
Голова Рівненської облдержадміністрації Олександр Коваль разом з головою обласної ради Андрієм Караушем та начальником управління культури і туризму Рівненської ОДА Любов’ю Романюк вітали директора театру Володимира Петріва.
Любов Романюк відзначила, що наш обласний музично-драматичний театр відомий на увесь світ. Лише за минулий рік здобув перемогу у двох номінаціях на міжнародному фестивалі «Homo LUDENS», у чотирьох номінаціях найпрестижнішого Всеукраїнського фестивалю-премії «ГРА» з виставою «Зерносховище», випустив масштабні прем’єрні постановки, відкрив додатковий сценічний майданчик театру «Нова сцена» на базі Палацу культури РАЕС, здійснив показ вистави «Каліка з острова Інішман» на сцені Національного театру ім.І.Франка та провели гастролі в Польщі.
Театральну премію Володимир Петрів передає на потреби Збройних сил України. Зазначимо, що її розмір до оподаткування складає 25 тисяч грн.

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація