Андрій Пермяков у молодіжці


Рівненський артист, поет, перекладач, театральний та естрадний виконавець, віршотелер завітав до Рівненської бібліотеки для молоді для спілкування з користувачами, шанувальниками та друзями. Пан Андрій розповідав про свій своєрідний підсумок культурної дипломатії, досвіду, творчої роботи, мандрівок та проєктів як в Україні, так і у світі.
Андрій Пермяков - автор 5 книг. Цього року книги «Ніжні переможуть» та «Залізна евакуація» була представлена та вийшла в продаж на латиноамериканському ринку Feria Internacional del Libro de Buenos Aires та у філіалах найпрестижнішої освітньої установи – Інституті Сервантеса.
Учасники мали змогу поспілкуватися, почути про основні мотивації та творчість. Присутні побачили відео-тизери до книг та вистав Андрія. Також він розповів про свої популярні терміни «віршотелінг» та «вірШОУ».
Окрім цього у присутніх була чудова можливість послухати улюблену поезію та оповідання з книг «Ніжні переможуть» та «Залізна евакуація» з перших вуст. Кожну автор доповнив історіями з життя, які були пов'язані з творами або були їх мотивами.


Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація