КОНКУРС на здобуття обласної премії в галузі театрального мистецтва

 

Управління культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації оголошує прийом документів на здобуття обласної премії в галузі театрального мистецтва.

Обласна премія в галузі театрального мистецтва (далі – Премія) присуджується професійним і аматорським театрам, театральним студіям, постановникам, акторам, дослідникам, науковцям, драматургам, театральним журналістам та фотокореспондентам, викладачам, студентам.

Умови здобуття Премії розміщені на сайті Рівненської ОДА за посиланням http://surl.li/nzucs (розпорядження голови обласної державної адміністрації від 24 травня 2023 року № 233 «Про обласну премію в галузі театрального мистецтва» зареєстроване в Західному міжрегіональному управлінні Міністерства юстиції 05 червня 2023 року за № 60/396).

Пропозиції щодо претендентів на здобуття Премії подають управлінню культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації структурні підрозділи у галузі культури органів місцевого самоврядування, обласні заклади культури і мистецтва, навчальні мистецькі заклади, творчі спілки, громадські організації мистецького та просвітницького спрямування.

Завірені в установленому порядку документи необхідно подати до 18 грудня поточного року управлінню культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації в каб.119, майдан Просвіти 1, м. Рівне (приміщення обласної державної військової адміністрації) або надіслати скановані документи у форматі PDF на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Документи, подані після закінчення строку, не розглядаються.

Подаються такі документи:

  • клопотання про присудження Премії;
    • матеріали, що засвідчують творчий доробок претендента;
    • ксерокопії публікацій у засобах масової інформації;
  • копія документа, що посвідчує особу. У разі, коли претендентом є колектив, подаються документи на його керівника;
  • довідка про присвоєння реєстраційного номера облікової картки платника податків. Фізичні особи, які через свої релігійні переконання відмовилися від прийняття реєстраційного номера облікової картки платника податків, подають копію паспорта з відповідною відміткою;
  • згоду на використання та обробку персональних даних відповідно до вимог Закону України «Про захист персональних даних».

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація