Обласна премія в галузі музичного мистецтва імені Германа Жуковського

Рівненська обласна військова адміністрація оголошує прийом документів на здобуття у 2023 році обласної премії в галузі музичного мистецтва імені Германа Жуковського. Премія присвоюється за значний внесок у розвиток національного музичного мистецтва, плідну творчу та науково-дослідницьку діяльність.

Щороку присвоюється одна Премія. Лауреатами Премії можуть бути професійні та аматорські творчі колективи, їх керівники, окремі представники народного та професійного музичного мистецтва, науковці. Премія присвоюється музичним колективам, митцям, науковцям України та української діаспори, творча діяльність яких пов’язана з Рівненщиною. 

Завірені в установленому порядку документи необхідно подати до 11 грудня поточного року управлінню культури і туризму Рівненської обласної державної адміністрації в каб.119, майдан Просвіти 1, м. Рівне (приміщення обласної державної військової адміністрації) або надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Більш детально з положенням про ПРЕМІЮ можна ознайомитися на сайті ОДА за посиланням: https://www.rv.gov.ua/rozporiadzhennia-holovy-oblasnoi-derzhavnoi-administratsii-nachalnyka-oblasnoi-viiskovoi-administratsii-vid-20-lystopada-2023-roku-5931?v=656846e8adf81

 

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація