Програма «Мріємо та діємо» у Рівненській громаді. Презентація діяльності за 2022 рік та плани на 2023 рік

У Молодіжному просторі «НОТА», що діє на базі Рівненської обласної бібліотеки для молоді відбулася презентація діяльності програми «Мріємо та діємо» у Рівненській області за 2022 рік. Окрім підсумків присутні дізналися про плани роботи на 2023 рік, обговорили досягнення, цілі та виклики.

Програма «Мріємо та діємо була запущена у жовтні 2021 року, розрахована на 5 років і спрямована на розвиток і підтримку молоді, створення сприятливого середовища для її розвитку. Під час проведення презентації працівники та волонтери МП «НОТА» детально поділилися результатами діяльності простору та реалізованими проєктами, проведеними подіями та кількістю залучених учасників серед яких ВПО, у рамках програми «Мріємо та діємо».

Вітальне слово висловила директорка молодіжної бібліотеки – Світлана Патрикей. Презентацію діяльності провели координаторка та адміністраторка МП – Анастасія Бабенко та Наталія Головач. Крім того, про ідею створення, перші кроки з реалізації проєкту, співпрацю з органами місцевої влади розповіла представниця ініціативної групи – Ірина Стасюк.

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація