За попередню добу на Рівненщині виявлено 118 інфікувань COVID-19

200921 covid rajony

Станом на ранок 21 вересня на Рівненщині зареєстровано ще 21 новий випадок захворювання.
Це мешканці з: м .Рівне – 5; Дубровицького району – 7 (м. Дубровиця – 2, с. Берестя – 2, с. Селець, с. Залужжя, с. Ясинець); Млинівського району – 9
(смт Млинів – 2, с. Добрятин – 2, с. Підгайці – 2, с. Бокійма, с. Війниця, с. Привітне).
Вік хворих від 22 до 66 років.
Таким чином, в Рівненській області наразі маємо 11 263 випадки захворювання на коронавірусну хворобу.
В області зареєстровано 152 летальні випадки, спричинені COVID-19.
Подолали хворобу 8 720 людей.

  В Україні продовжено адаптивний карантин до 31 жовтня. Рівненщина віднесена до областей із значним поширенням COVID-19. Відповідно до рішення Державної комісії з питань ТЕБ та НС, з 21 вересня діє нове епідемічне зонування. Рішенням комісії до помаранчевої зони віднесено міста Дубно, Вараш та Острог, Демидівський, Здолбунівський, Костопільський, Млинівський та Рівненський район. До жовтої зони – місто Рівне, Березнівський, Володимирецький, Гощанський, Дубенський, Зарічненський, Корецький, Острозький, Радивилівський, Рокитнівський та Сарненський райони. Таким чином, з червоної зони вийшло місто Дубно, а в зеленій зоні залишається Дубровицький район. Такі епідемічні рівні встановлюються на 14 днів.
  У «червоних» і «помаранчевих» районах Рівненщини діють обмеження руху транспорту. У «червоній» повністю припиняються перевезення у громадському транспорті. Перетин меж цих територій можливий лише на власному транспорті. При цьому в автомобілі мають знаходитися не більше 5 людей, не враховуючи дітей до 14 років. Посадку пасажирів в міжобласний транспорт заборонено, натомість висадку дозволено. У «помаранчевих» територіях автобуси зможуть перевозити лише половину пасажирів від кількості місць для сидіння. Вільне місце має бути поруч, ззаду або спереду.
  На сьогодні в області є 39 випадків захворювання на коронавірус серед учнів та 78 – серед вчителів. На самоізоляції перебуває 621 учень та 267 працівників освіти. Також зафіксовано 22 випадки захворювання студентів, слухачів, учнів у вищих навчальних закладах.
  У Рівненській області триває моніторингова інспекція закладів освіти. Школи, дитсадки та виші перевіряють на дотримання умов карантину. Робоча група складається із представників обласних управлінь Державної служби якості освіти, освіти і науки та Держпродспоживслужби. Узагальнені результати будуть сформовані вже за декілька днів окремо за кожним рівнем освіти – дошкільна, середня, позашкільна, професійна, вища.

Детальніше на сайті Рівненської обласної державної адміністрації.

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація