За минулу добу на Рівненщині зареєстровано 7 випадків захворювання на COVID-19

210629 covid rajony

Всі мешканці Рівного.

Вік хворих від 42 до 70 років.

  Наразі 87 пацієнти із діагнозом COVID-19 та з підозрою на коронавірус перебувають у лікарнях Рівненщини. Хворі з COVID-19 отримують медичну допомогу у 19-ти лікарнях Рівненщини, де є 1996 ліжок. На сьогодні завантаженість закладів складає 4,3%.

  Протягом доби проведено 190 ПЛР-тестів, 3 ІФА-дослідження та 9 швидких тестів.

  Кабінет Міністрів подовжив дію карантинних обмежень на території України до 31 серпня. На всій території країни встановлено “зелений” рівень епідемічної небезпеки. В таких умовах у громадському транспорті та під час масових заходів або відвідин приміщень всі учасники мають дотримуватись маскового режиму. Відповідно робота закладів громадського харчування, розважальних закладів (нічних клубів), кінотеатрів та залів інших сфер культури, проведення інших масових заходів дозволяється за умов носінням масок та забезпечення засобами індивідуального захисту працівників.

  При цьому дотримання маскового режиму є необов'язковим за умови наявності у всіх учасників та організаторів заходу одного з таких документів:
- негативний результат тестування на COVID-19 методом ПЛР (не більше як за 72 години до проведення заходу),
- негативний результат експрес-тесту на визначення антигена коронавірусу SARS-CoV-2 (не більше як за 72 години до проведення заходу),
- документ, що підтверджує отримання повного курсу вакцинації від COVID-19 вакцинами, включеними ВООЗ до переліку дозволених для використання у надзвичайних ситуаціях.

Детальніше на сайті Рівненської обласної державної адміністрації.

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація