Презентація коміксу, що оживає «Твій безпечний шлях»

У молодіжному просторі «НОТА», що функціонує на базі молодіжної бібліотеки відбулася презентація коміксу, що оживає «Твій безпечний шлях».

Комікс «Твій безпечний шлях» - це інноваційний комікс, що не тільки розкриває реальні кейси з життя, а й спонукає до дій. Для цього у ньому можна почерпнути необхідні знання, ресурси та практичні інструменти. Це допомагає читачу навчатися покращувати і вибудовувати здорові стосунки з іншими. Цей комікс буде корисний для молоді, педагогів, соціальних, молодіжних працівників та працівниць, та всіх, хто прагне змінити стереотипи та сприяти створенню безпечного та розвиваючого середовища для всіх.

Проєкт «Комікс, що оживає», реалізує громадська організація «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка» у межах програми «Сприяння рівності та протидія дискримінації» Національного Демократичного Інституту за підтримки Швеції. Захід модерувала Оксана Вільчинська - тренерка з неформальної освіти «Центр підтримки громадських ініціатив «Чайка», голова громадської організації «Центр ініціатив «Віадук». Була представлена команда, яка працювала над цим продуктом. Панувала класна атмосфера, було багато інтерактиву та практичних завдань.

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація