Тато читає. Книжка для ЗСУ.

221206 robd knyzka dla zsu 1

Книжка «Тато читає» - цілком волонтерський здобуток. Збірка була створена у Рівненській обласній бібліотеці для дітей упродовж проєкту «Тату, почитай!». І поки тати читали дітям, небайдужих письменників, ілюстраторів, дизайнерів та видавців Всеукраїнська ініціатива "Додай читання" об’єднала доброчинною справою: написати й укласти збірку для родинних читань. Керівництво Управління культури і туризму Рівненської облдержадмінстрації вчасно й відповідально підтримало важливий читацький бібліопроєкт, і нині благодійний тираж книжки «Тато читає» вийшов друком. Переконані: батько, котрий читає – дитину захищає!

221206 robd knyzka dla zsu 2

  Тож 5 грудня, у Міжнародний день волонтерів та напередодні Дня Збройних Сил України дитяча бібліотека приймала гостей. До дітей та по дитячі книжки завітали військові, представники Об’єднаного командування «Захід» та Оржівської військової частини.

221206 robd knyzka dla zsu 3

  Уперше гостював у бібліотеці для дітей голова Рівненської обласної ради Андрій Карауш. Радо долучилися до святкової події гості з Рівненського обласного перинатального центру – психологиня Катерина Попружук та двоє родин, що очікують немовлят. У такі організації та установи, практично з рук в руки – до тат, ми й передаємо татусеві книжки: для військових, захисників, майбутніх батьків. Доброчинне щеплення любові до читання!

221206 robd knyzka dla zsu 4

  Важливим моментом дійства стало нагородження переможців Всеукраїнського онлайн-конкурсу із правового просвітництва «Конституція для всіх: і великих, і малих» - грамоти та книжкові дарунки отримали трійко юних читачів бібліотеки – Оксана Голуб, Мар’яна Ішкова, Анелія Карасюк. Книжковими скарбами від Рівненської обласної бібліотеки для дітей поповнилася й бібліотека при Оржівській військовій частині, такому сюрпризу надзвичайно зраділи завідувачка бібліотеки Людмила Сиротюк та завідувач клубом Олексій Ігнатьєв.

221206 robd knyzka dla zsu 5

  Гості теж були щедрі на подарунки: відома поетеса Валентина Люліч передала свої книжкові презенти оржівцям, а спільне свято обдарувала власними піснями. Святкову подію під супровід гітари прикрасили виступи учасниць клубу авторської пісні та співаної поезії.

  Віримо у ЗСУ та крокуємо з книжками до Перемоги!!!

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація