Документальна вистава «Смак життя»

221118 robm vystava 1

  У молодіжному просторі «НОТА», що діє на базі Рівненської обласної бібліотеки для молоді відбувся показ документальної вистави «Смак життя» спільно з всеукраїнською ініціативою «Активна громада Рівного». Учасниками стали внутрішньо переміщені внаслідок війни особи, а також долучилися і працівники НОТИ. На захід завітала молодь та всі бажаючі.

221118 robm vystava 2

  Ми познайомилися та на власні очі побачили жанр «документального театру». Сьогодні документальна вистава знаходиться на межі мистецтва та вагомих соціальних проєктів, за допомогою творчого акту вона відображає та рефлексує складну дійсність. Посеред залу у довільному порядку були розставлені стільці, актори знаходилися серед глядачів, був залучений реквізит.

221118 robm vystava 3

  Учасники ділилися досвідом проживання війни, довгої дороги, втрат, досвідом усвідомлення, що 24 лютого почалося повномасштабне вторгнення росії, розповідали про емоції у той ранок, про продовження власного життя, допомогу країні та спроби відпустити минуле, яке, на жаль ніколи не повернути. Емоції зашкалювали, адже рефлексії дуже болючі. Після вистави відбулося обговорення, якому не завадило навіть вимкнення світла.

221118 robm vystava 4

Рівненська обласна рада

Рівненська обласна рада

Міністерства культури та інформаційної політики

Міністерство культури та інформаційної політики

Верховна рада

Президент України

Президент України

Облдержадміністрація

Облдержадміністрація